English             

YOGA HOME

                   

Η  Χαλάρωση της Γιόγκα

Προσωπική Χαλάρωση 

Η συνεδρία διαρκεί 1 ώρα.

 

  Η συγκεκριμένη διαδικασία της Προσωπικής Χαλάρωσης και Αυτοΰπνωσης υπάρχει η δυνατότητα να γίνει και στο χώρο σας.

  Σε αυτή την συνεδρία με την καθοδηγούμενη χαλάρωση μπορούμε να απομακρύνουμε τις εντάσεις και το άγχος ακόμα μπορούμε και να μάθουμε να χαλαρώνουμε μόνοι μας να το διαχειριζόμαστε και να μην μας αποδυναμώνει το άγχος.  

Βαθιά Χαλάρωση η τενική

  Μπορείτε να έχετε μία εμπειρία βαθιάς χαλάρωσης που τόσο έχουμε όλοι ανάγκη. Πολλές φορές νομίζουμε ότι χαλαρώνουμε και απλώς αυξομειώνουμε την ένταση και το άγχος όπως αυξομειώνουμε την ένταση της μουσικής. Είναι μία διαφορετική εμπειρία η καθοδηγούμενη βαθιά χαλάρωση. Έχουμε τόσους τρόπους για να περάσουμε τα επίπεδα και να νοιώσουμε τη βαθιά χαλάρωση σε όλο τα επίπεδα το σώμα και νου. Τότε η  ενεργεία μέσα μας εξισορροπεί αυξάνει και επανέρχεται εκεί όπου την είχε στερηθεί. Με τη βοήθεια της καθοδήγησης όπου πηγαίνει ο νους μας πηγαίνει και η ενέργεια μας Είναι εκληπτικό ενώ χαλαρώνουμε αυξάνει η ενέργεια μέσα μας. Μέσα στη βαθιά χαλάρωση βρίσκει την ευκαιρία το σώμα και ο νους και ανασυγκροτούνται. Σε αυτά τα επίπεδα βαθιάς χαλάρωσης δεν μπαίνουν, δεν μπορεί να υπάρξει το άγχος, η ένταση ή το στρες. Αν θέλετε (!) μετά το τέλος της χαλάρωσης τα ξαναπαίρνετε μαζί σας πάλι!

Θετικά Μυνήματα στη Βαθιά Χαλάρωση

 Μπορούμε να προχωρήσουμε και πιο πέρα. Μέσα στη βαθιά χαλάρωση δεν υπάρχει "ο λογοκριτής" μεταξύ του συνειδητού και του υποσυνείδητου νου. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε θετικά μηνύματα, θετικές προβολές στο υποσυνείδητο και να μιλήσουμε στη "γλώσσα του ονείρου". Είναι η γλώσσα που μπορούμε να περάσουμε τα θετικά μηνύματα βαθιά στο υποσυνείδητο. Πολλές φορές λειτουργούμε αντίθετα από τη συνειδητή θέλησή μας επειδή το υποσυνείδητο δουλεύει με άλλον αυτόματα επαναλαμβανόμενο μηχανικά τρόπο (pattern) που μας περιορίζει. Η επίδραση  της χαλάρωσης με θετικά μηνύματα περνάει τόσο βαθιά μέσα μας ώστε να μπορεί να μας απαλλάξει από αυτά τα στερεότυπα συμπεριφοράς (pattern). Τότε η χαλάρωση γίνεται το μέσο μιας εσωτερικής θεραπευτικής μεταμόρφωσης και απελευθέρωσης.

Προσωπική Χαλάρωση και Μαθήματα Γιόγκα

  Η καθοδηγούμενη Προσωπική Χαλάρωση και η Αυτοΰπνωση είναι προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και αναζητήσεις. Έχουν υπολογίσει πως μία ώρα χαλάρωση αντιστοιχεί με τέσσερις ώρες ύπνου. Όσο παράξενο και να σας φαίνεται αυτό θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Για αυτό νοιώθουν όλοι ανανεωμένοι μετά από ένα μάθημα γιόγκα που περιλαμβάνει, σχεδόν πάντοτε, ολοκληρώνουμε με μία σύντονη χαλάρωση ή καθοδηγούμενο διαλογισμό ανάλογα με το μάθημα, τις ανάγκες και τη δυναμική του.

Εργαστήρι - Μάθημα Χαλάρωσης

   Υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε το καινούργιο μάθημα της καθοδηγούμενης χαλάρωσης έχει γίνει σαν πρόγραμμα ξεχωριστά από το μάθημα της γιόγκα σε ομάδα. Όπως άλλωστε έχουμε καθοδηγήσει πολλές φορές με μεγάλη επιτυχία σε καλοκαιρινά σεμινάρια που το βάζουνε στο γενικό πρόγραμμα σαν μεσημεριανή καθοδηγούμενη χαλάρωση για τους συνέδρους.

  Αυτό που γινότανε στα καλοκαιρινά σεμινάρια - συνέδρια ψυχολογίας που μας καλούσανε και κάναμε στο διάλλειμα των εργασιών τους καθοδηγούμενη χαλάρωση υπάρχει το αίτημα και η πρόταση να δημιουργήσουμε μια ομάδα - μάθημα όπου θα γίνεται μια ξεχωριστή Καθοδηγούμενη Χαλάρωση, Yoga Nidra ή Αυτοΰπνωση. Στα μαθήματα η αλήθεια είναι πως κάπως μας περιορίζει ο χρόνος όταν κάνουμε την χαλάρωση της γιόγκα. Τώρα σε αυτήν την ομάδα είναι διαφορετικά. Υπάρχει η δυνατότητα να περάσουμε τα επίπεδα και να μπούμε σε μεγαλύτερα βάθη απόλυτης χαλάρωσης που τόσο έχουμε ανάγκη. Η ανανέωση που θα νοιώθετε είναι μοναδική εμπειρία. Το έχουμε δει αρκετές φορές. Κάποιες βελτιώσεις που κάποιοι έχουν κάνει στη ζωή τους πρέπει να οφείλονται και στη πρακτική της καθοδηγούμενης χαλάρωσης. Οι άνθρωποι μας το αποδίδουν και μας το επιβεβαιώνουν. Είναι ευνόητο η ένταση και το άγχος μας περιορίζουν. Η χαλάρωση της γιόγκα μας δείχνει έναν άλλο δρόμο ώστε να λειτουργούμε με ψυχραιμία. Μαθαίνει και το νευρικό σύστημα να αντιδρά με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Το άγχος είναι πανικός μα ευτυχώς υπάρχει η καθοδηγούμενη χαλάρωση και τα μαθήματα της γιόγκα φυσικά βοηθητικά. Σε αυτή την ομάδα θα μάθει να μην είναι τόσο ευάλωτο σε γεγονότα και καταστάσεις που μας δημιουργούσανε άγχος. Θα μάθουμε και για τη τεχνική της χαλάρωσης και άλλους τρόπους για τη διαχείριση του άγχους και πώς να γίνεται χωρίς την καθοδήγηση μας. Η ομάδα διαρκεί μία ώρα. Είναι μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ανανέωσης, είναι η απάντηση της γιόγκα για να αντιμετωπίσουμε τα διάφορα προβλήματα που δημιουργούν το στρες, και η ένταση. Δεν είναι τυχαίο ότι την μέθοδο αυτή της γιόγκα την έχουν χρησιμοποιήσει τόσοι και τόσοι χωρίς να λένε πως το έχουν πάρει και τη πηγή τους. Εμείς όμως στη γιόγκα έχουμε την ολοκληρωμένη τεχνική. Ελάτε να γνωρίσετε την κατάσταση της βαθιάς χαλάρωσης. Περισσότερα για το μάθημα - εργαστήρι χαλάρωσης ΕΔΩ Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες:

..             

  Ι.Κένης δάσκαλος γιόγκα και διαλογισμού

Επικοινωνία και Πληροφορίες ΕΔΩ -&- Mail: info@yogainathens.gr

..                        

<<ΧΑΛΑΡΩΣΗ  1   2   3   4   5   6   7  +  1   2   3  +  1   2   3   ΑΥΤΟΫΠΝΩΣΗ>>

σελίδες με πληροφορίες για την χαλάρωση της γιόγκα και την αυτοΰπνωση

                 

.YOGA HOME

..                          

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ

   

up//επάνω

.