YOGA HOME  

.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

.

Ρέικι

Δοκιμάστε την αρχαία μέθοδο της βαθιάς χαλαρωτικής θεραπείας Ρέικι

 

  Το βρίσκετε δύσκολο να διώξετε τις έγνοιες και να χαλαρώσετε;

 • Μήπως κρατάτε πολλή ένταση στο σώμα σας, η οποία οδηγεί σε σωματικό πόνο;

 • Θέλετε  να απαλλαγείτε από το στρες πιο εύκολα;

 

 Αν ναι, τότε ίσως θα θέλατε να δοκιμάσετε την αρχαία μέθοδο θεραπείας Ρέικι.

 

 Τι είναι το Ρέικι;

 Ρέικι είναι μια αρχαία θεραπευτική μέθοδος που προέρχεται από την Ιαπωνία, παρόλο που το  Ρέικι όπως το ξέρουμε ιδρύθηκε το 1800 από τον Dr Mikao Usui. «Ρει» σημαίνει«Οικουμενική σοφία»,  και «Κι» σημαίνει Ζωτική ενέργεια ». Ρέικι ως εκ τούτου μπορεί να μεταφραστεί ως «ζωτική ενέργεια που καθοδηγείται από την  σοφία του σύμπαντος»

Πώς λειτουργεί το Ρέικι ;

 Με τον ίδιο τρόπο που όλοι έχουμε το αίμα που ρέει μέσα στο σώμα μας, έχουμε επίσης και   ενέργεια που ρέει μέσα από εμάς. Μία βασική διαφορά είναι ότι οι περισσότεροι  άνθρωποι δεν μπορούν να δουν αυτήν την ενέργεια.

 «Κι 'είναι το όνομα για αυτήν την απεριόριστη ενέργεια που ρέει μέσα από όλες τις μορφές της ζωής. Το Ρέικι είναι μια μέθοδος διοχέτευσης αυτής της  ενέργειας.

 Πιστεύω ότι τα  ενεργειακά κανάλια μας μπορούν  εύκολα να  μπλοκαριστούν καθώς είναι δεκτικά στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Ως εκ τούτου, το Ρέικι λέγεται ότι  λειτουργεί, ξεμπλοκάροντας τα κανάλια, έτσι ώστε η ενέργεια να ρέει εύκολα γύρω από το σώμα ξανά.

 Είναι απολύτως φυσικό, ασφαλές, ολιστικό και εξαιρετικά χαλαρωτικό.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται να πιστεύεται στο Ρέικι ώστε αυτό λειτουργήσει, απλά πρέπει να έχετε την επιθυμία να το δεχτείτε και αυτό θα σας συμβεί.

 Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας;tratmant

 Μια πλήρης θεραπεία Ρέικι διαρκεί περίπου μία ώρα. Ο παραλήπτης ξαπλώνει, πλήρως ντυμένος. Η επαγγελματίας τότε διοχετεύει την ενέργεια Ρέικι διαμέσου του σώματος του παραλήπτη, τοποθετώντας τα χέρια της σε διαφορετικές θέσεις  επάνω στο σώμα.

 Μπορεί να αισθανθείτε θερμότητα, εκεί όπου η επαγγελματίας τοποθετεί τα χέρια της. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει μπλοκάρισμα της ενέργειας σε αυτό το μέρος του σώματος, και έτσι τα χέρια της θα παραμείνουν εκεί μέχρι η θερμότητα να διασκορπιστεί.

Το Ρέικι είναι τόσο πολύ χαλαρωτικό ώστε  δεν είναι ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να αποκοιμηθούν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας.

Η ώρα μιας μιας συνεδρίας είναι αφιερωμένη στον εαυτό σας. Ως εκ τούτου, είναι ανοιχτό αν θέλετε να αποκοιμηθείτε με την χαλαρωτική μουσική να παίζει, ή επίσης αν θέλετε να μιλήσετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας, τότε και  αυτό είναι καλό επίσης.

Οφέλη του Ρέικι

·      Εξασφαλίζει βαθιά χαλάρωση

·      Αυξάνει την ενεργητικότητα

·      Μετακινεί τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα

·      Ελαττώνει το άγχος

·       Ενισχύει την υγεία και την ευεξία

·       Ελαττώνει την ισχιαλγία και τον πόνο

·       Προληπτική φροντίδα για την υγεία

·       Ενεργοποιεί και ισορροπεί

 

Ποιες περιστάσεις μπορεί να βοηθήσει το Ρέικι;

Το Ρέικι ενεργοποιεί τους  μηχανισμούς αυτο-ίασης, του σώματος  και βοηθά την  εξισορρόπηση  και αποτοξίνωση του.

Μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματικό τόσο για την φυσική κατάσταση  και την ψυχική κατάσταση όσο  και για συναισθηματικά ζητήματα Λειτουργεί στο επίπεδο που βρίσκεται η αιτία και όχι μόνο στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις συνθήκες που απαιτούν μια απαλή προσέγγιση. Στις καταστάσεις, που το Ρέικι, είναι σε θέση να βοηθήσει,  περιλαμβάνονται:

 • Πεσμένη διάθεση / άγχος

 • Θλίψη

 • Οι κρίσεις πανικού

 • Η ανακούφιση του πόνου

 • Πόνος στις αρθρώσεις

 • Πόνος στην πλάτη

 • Βοήθεια στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

 • Διαταραχές του αναπνευστικού συστήματος

 • Προβλήματα  που σχετίζονται με το άγχος

 • Έλλειψη ενέργειας

 • Πονοκέφαλοι

 ... ο κατάλογος συνεχίζεται!

 Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε  ασθενής  για να επωφεληθείτε από το Ρέικι, όπως εγώ  πιστεύω, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσετε  καλή υγεία και να μειώσετε το άγχος.

 Ευχαριστούμε Μιρέλλα Στρούτζα για το ωραίο άρθρο, γιατί όχι και στην Ελλάδα;

Επικοινωνία ΕΔΩ & mail: info@yogainathens.gr

.

 YOGA HOME   

.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ

to the top/επάνω